Op 14 en 15 oktober jongstleden vond de Kampioenstrial plaats in Zelhem (Ov).

Met deze wedstrijd over twee dagen werd het seizoen 2017 weer afgesloten.

Bij de jeugd deden in totaal 23 rijders mee.

Op zaterdag werd in de juniorklasse Jasper te Mebel op Beta Evo 125 eerste met slechts 6 strafpunten.

In de aspiranten klasse werd Mick Zweedijk met 15 strafpunten derde. Aniek te Mebel kwam uit in de  pupillenklasse en werd daar tweede met 11 strafpunten.

Zondag waren de resultaten iets anders. Jasper te Mebel werd nu derde met 19 strafpunten. Mick Zweedijk deed hetzelfde als zaterdag en pakte weer een derde plek met 7 strafpunten. Aniek greep in haar klasse nu de tweede plaats met 12 strafpunten.

In het eind klassement over 2017 is Jasper geëindigd als tweede, Mick als derde bij de aspiranten en Aniek tenslotte als derde in de pupillen klasse.


Jasper te Mebel neemt zijn nieuwe trialmotor in ontvangst van Ad Verheijen. Verheijen Motoren zal hem de komende periode ondersteunen bij het rijden van de Nationale trialwedstrijden waarin Jasper gaat uitkomen.

 

De 12 jarige Jasper heeft op zaterdag 29 juli de 125cc Beta Evo in gebruik genomen door direct in de bossen bij Breda zijn nieuwe aanwinst te testen. Jasper woont in Silvolde en traint regelmatig op het trial terrein in Zelhem. In die omgeving zal hij de naam van Verheijen Motoren nog meer bekendheid gaan geven!

 

Wij wensen hem veel succes!

De eerste oefeningen van Jasper op het trial terrein van Breda. Op de achtergrond zijn zus Aniek die vol bewondering toekijkt.