3 oktober2021

Nieuwe Beta EVO 300 2T voor Jasper te Mebel.

 

Zaterdag 2 oktober jl. heeft Jasper te Mebel in Nunspeet zijn nieuwe trialmotor in ontvangst genomen van Paul Verheijen.

Hiermee is hij één van de eersten die over het model 2022 kan beschikken.

Gelukkig mogen er weer trialwedstrijden worden georganiseerd na de Corona pandemie, dus Jasper kan met deze top machine proberen de concurrentie op afstand te rijden!  Namens Verheijen Motoren veel succes gewenst in het nieuwe seizoen!


Nieuwe Beta 250 2T voor Jasper te Mebel.

Sinds zaterdag 17 oktober 2020 mag Jasper zich de gelukkige eigenaar noemen van een splinternieuwe Beta Evo 250 2T (model 2021)die hij op bijgaande foto van Paul Verheijen in ontvangst neemt.

Doordat er veel wedstrijden zijn komen te vervallen door de Corona pandemie zal Jasper het vooral van veel trainen moeten hebben de komende tijd..  Zodra er weer wedstrijden kunnen worden verreden, is hij er klaar voor met zijn nieuwe Beta!

 

De eerste rijervaring was geweldig zei de trotse eigenaar van de nieuwe machine. Hij is zeer onder de indruk van de verbeterde rijeigenschappen. Namens Verheijen Motoren veel succes in 2021!

Aniek te Mebel in actie
Aniek te Mebel in actie
Jasper te Mebel op zijn nieuwe Beta.
Jasper te Mebel op zijn nieuwe Beta.

Baarlo, 13 september 2020 NK-jeugdtrial

 

Zondag 13 september werd de eerste NK-jeugdtrial verreden bij BTC Baarlo.

Aniek en Jasper hadden erg veel zin in de wedstrijd en dat hebben ze laten zien!

Tijdens de prijsuitreiking kregen ze te horen dat ze allebei de eerste plaats hadden behaald: Aniek in de C klasse met maar 14 strafpunten en Jasper in de kampioensklasse A met 39 strafpunten.

 

Wij wensen Aniek en Jasper veel succes bij de volgende NK. Dit zou normaal gesproken de wedstrijd zijn in Sleen op 4 oktober, maar deze is vanwege het toenemende aantal Corona besmettingen in deze regio AFGELAST.

Even afwachten dus wat de volgende wedstrijd wordt.


Apeldoorn, 24 maart 2019 NK- jeugdtrial

In de kampioensklasse is Jasper te Mebel 3e geworden met 65 strafpunten.

Zijn zus Aniek werd eveneens derde in haar klasse (aspiranten) met 37 strafpunten en Mick Zweedijk werd in de Juniorklasse (B) 1e met slechts 18 strafpunten.


Maasbree 10 maart 2019 , de NK-jeugdtrial 

Afgelopen zondag is de NK jeugdtrial gereden in het Limburgse Maasbree. 

De rijders, Aniek en Jasper te Mebel, stonden klaar in hun nieuwe trialkleding, en de aanhangwagen voorzien van huidige en nieuwe sponsornamen. 

 

De weersverwachting was niet best, het zou een regen- en stormachtige dag gaan worden.  Er werden veel deelnemers verwacht omdat er deze dag een combi-wedstrijd werd georganiseerd: 

NK-jeugd en ONK (volwassenen) rijden dan samen. 

 

De jeugd zou 4x 8 non-stops rijden, de volwassenen 4x 10 non-stops.  De non-stops waren door  het vele regenwater nog moeilijker geworden. 

 

Tijdens het rijden van de tweede ronde kwam de regen met bakken uit de lucht en begon het steeds harder te waaien. Jasper kreeg last van hoofdpijn en heeft hierdoor in de 3e ronde helaas moeten afhaken. Hij heeft de laatste non-stops af laten knippen zonder te rijden. Aniek heeft alle 3 de rondes weten af te maken.

Tijdens de wedstrijd is, in overleg met de KNMV besloten om de 4e ronde voor iedereen af te blazen, omdat het begon te stormen.

Uiteindelijk is Aniek met 38 strafpunten 2e geworden in de C-klasse en Jasper met 71 strafpunten 3e in de A-klasse.

 

Mick Zweedijk is in deze wedstrijd 3e geworden in de Junioren klasse (blauw) ondanks dat hij een non stop gemist heeft en een verkeerd heeft gereden. Mick heeft daarentegen wel een ronde in zijn klasse gereden met slechts 6 strafpunten, de beste van de dag.

 


Maasbree 10 maart 2019 , de ONK-trial 

Ook de volwassenen hadden vanzelfsprekend last van de vele regenval die de non stops veranderden in modderpoelen.

De Belgische rijder Toon van Baelen werd in Baarlo 2e bij de Inters I, een resultaat waarmee hij heel tevreden was gezien de omstandigheden en zijn eigen conditie. toon rijdt op een speciale uitvoering van de Evo Factory , gesponsord door Beta Italië.

Jori Motors uit Langdorp, België geeft hem volledige ondersteuning bij de Belgische nationale wedstrijden.  In Nederland krijgt Toon volledige ondersteuning van Verheijen motoren tijdens de ONK wedstrijden waaraan hij deelneemt.

Verheijen motoren wenst Toon een mooi en sportief trialjaar in zowel Nederland als België toe.

 

Dennis en Gerwin de Wilde zijn respectievelijk eerste en tweede geworden in de Sportklasse A (blauwe spoor) met 42 en 60 strafpunten.

 

Bovenstaande rijders worden door Verheijen Motoren van harte gefeliciteerd met hun resultaten!

 Mick Zweedijk in actie tijdens de kampioenstrial van afgelopen weekend (3 en 4 november 2018).

Mick werd in deze wedstrijd over 2 dagen kampioen in de klasse C wit. Met overmacht heeft hij de kampioenstrial gewonnen door vooral op dag 2 bijzonder sterk te rijden, strafpuntloos!

In de eindstand van het nationaal jeugdkampioenschap is Mick als winnaar geëindigd met in totaal 191 punten. Een terechte kampioen dus.

 

Motortrial is een mechanische sport waarbij je afhankelijk bent van je materiaal, gelukkig kan Mick beschikken over een trialmotor die door Verheijen Motoren zorgvuldig geprepareerd is; een nieuwe Beta Evo 125!

 


Op de foto hiernaast Jasper te Mebel tijdens de kampioenstrial van afgelopen weekend (3 en 4 november)

Jasper werd in deze wedstrijd over 2 dagen 2e in de klasse A rood met in totaal 128 strafpunten.

Uit dat aantal blijkt dat het een pittige opgave was om met weinig strafpunten rond te komen.

 

In het nationaal jeugdkampioenschap 2018 is Jasper als 2e geëindigd in de klasse A rood.


Opname van Aniek te Mebel tijdens de kampioenstrial van afgelopen weekend.

Aniek werd in de kampioenstrial over 2 dagen, 6e in de klasse C wit. En daarmee is haar nieuwe Beta Evo alweer ingereden.

Na afloop van het seizoen 2018 is Aniek in het nationaal jeugdkampioenschap als 6e geëindigd in de klasse C wit met 100 punten.

 

En met het verrijden van de kampioenstrial is ook weer een einde gekomen aan het trialseizoen 2018.

Op naar seizoen 2019!

Maar eerst nog de wintercompetitie in Nunspeet.


Nederland, Betaland!

Ook Aniek te Mebel heeft een verse Beta Evo 125 aangeschaft. Deze week is de motor voor haar geprepareerd door Verheijen Motoren en gisteren, 25 oktober, heeft de overdracht plaats gevonden zodat zij in het nieuwe trial seizoen weer met een zeer betrouwbare machine kan starten.

Ook zij zal in het nieuwe seizoen volledige ondersteuning krijgen van Verheijen.

Op de foto Ad Verheijen en Aniek te Mebel.


Vandaag, 16/10/2018, heeft Mick Zweedijk zijn nieuwe Beta Evo 125 in ontvangst genomen van Verheijen Motoren.

De motor is helemaal getuned voor het gebruik een lichte rijder, zo is o.a. de achtervering aangepast op de jonge rijder.

 

Mick zal in het komende trial seizoen van 2019 volledige ondersteuning krijgen van Verheijen Motoren.

 

Op de foto Ad Verheijen en een blije Mick Zweedijk.


Mick Zweedijk is vandaag , 14 oktober 2018, 2e geworden in zijn klasse bij de jeugdtrial in het Drentse Sleen.


Jasper te Mebel neemt zijn nieuwe trialmotor in ontvangst van Ad Verheijen. Verheijen Motoren zal hem de komende periode ondersteunen bij het rijden van de Nationale trialwedstrijden waarin Jasper gaat uitkomen.

 

De 12 jarige Jasper heeft op zaterdag 29 juli de 125cc Beta Evo in gebruik genomen door direct in de bossen bij Breda zijn nieuwe aanwinst te testen. Jasper woont in Silvolde en traint regelmatig op het trial terrein in Zelhem. In die omgeving zal hij de naam van Verheijen Motoren nog meer bekendheid gaan geven!

 

Wij wensen hem veel succes!

De eerste oefeningen van Jasper op het trial terrein van Breda. Op de achtergrond zijn zus Aniek die vol bewondering toekijkt.